Stark tradition,
modern design

Hos Finnmaster kommer den Finländska traditionen, hantverk och modern design ihop och skapar en livsstil av frihet.

Om oss

Stark tradition i modern design

Finnmaster-båtar visar den finländska styrkan inom båtbyggeri.
Vi känner varandra utan och innan vilket gör att traditionen lever vidare, i generation efter generation. Det är den kunskapen som färgar vår vardag - år efter år.
Våra skickliga båtbyggare och designers känner stor yrkesstolthet för sitt hantverk. Varje båt som lämnar vårt varv är byggd och designad med årtionden av kunskap, erfarenhet och med en tydlig vision: vi ska bygga trygga båtar med smarta lösningar - utan att kompromissa med modern design.

  Varumärkesambassadörer

 • Henri Hyppönen

  Brand Ambassador - Kreativ chef, facklitteratur författare, entreprenör

  ”Jag har två landskap där jag är hemma. I den ena fördjupar jag mig i stadens myller och i den andra i det finska sjölandskapet." Att finslipa den distinkta designen och användbarheten till minsta detalj till Huskys nivå är exceptionellt. Husky har en nordisk identitet: ruggigt vacker och extremt funktionell. Henri Hyppönen är kreativ regissör, ​​författare, talare, TV-värd och serieentreprenör. Han är grundare av fem företag, inklusive Henris senaste startup, som designar produkter och tjänster som stöds av data och artificiell intelligens.

 • Jari Kostamo

  Brand Ambassador - Tävlingsfiskare

  "Jag tillbringar mycket tid på båten och det är därför det är viktigt för mig att designen tar hänsyn till både fiske och båtliv med familjen med olika aktiviteter. Husky R6 är en perfekt fiskebåt i aluminium och ett bra exempel på Finnmaster Boats Oy:s produktutvecklingssamarbete, som förverkligade detta unika båtpaket. I båten har Garmin båtelektronik och en Yamaha 150 hp motor."

 • Mikko Kuustonen

  Brand Ambassador - Musiker och låtskrivare

  " Jag har valt en HuskyR6 aluminiumbåt med Yamaha-motor. Lösningen betonar driftsäkerhet, säkerhet, mångsidighet och elegans. Kvaliteten syns i materialen och den noggranna designen: det finns funktionella förvaringsplatser för vila och bulkgods och komforten användningen har förfinats. Jag gillar att fiska och dagsturer, så med den här båten öppnar sig världen helt i början av sommaren för det nyaste mellanmålet. Jag har det fantastiskt på vattnet själv och fiskar med mitt favoritdrag. Men det bästa saken är att den här båten också kan ta emot en grupp människor, barn eller barnbarn."

 • Sami Seliö

  Brand Ambassador - F1 båtförare

  "Finnmaster-båtar är högkvalitativa och vackra båtar, pionjärer i alla avseenden. Jag har redan personligen kunnat bekanta mig med Finnmaster-samlingen och den ser bra ut. Baserat på min erfarenhet bakom ratten kan jag säga att detta är Finlands ledande båtmärke." Den tvåfaldige världsmästaren i F1-båtar, Sami Seliön, fungerar som Finnmasters varumärkesambassadör och han presenterade det nya Finnmaster T9 Guld Edition-båtpaketet i Dubai. Seliö och hans Sharjah-team har stor erfarenhet av båtar och deras förmåga att fungera under extrema förhållanden, särskilt i varma klimat.

Noggrant hantverk

Varje Finnmaster-båt är unik - n vacker och komplex sammansättning av noggrant utvalda material och komponenter.
Vi är stolta över vårt hantverk. Vi reflekterar mycket över användarupplevelsen i våra båtar - hur skrovet beter sig i olika förhållanden, hur familjen och gästerna kan njuta av tiden på havet och uppleva den fantastiska känslan av att vakna ombord.
Våra båtar testas i den levande havsmiljön direkt utanför vårt varv. Vi anser att en båt måste genomgå hårda prov innan den lämnar vår fabrik. Vi gör inga kompromisser när vi bygger båten för dig och din familj.

En livsstil av frihet

I en skärgård som vår, som är lika vild och vemodig som den är vacker och vidunderlig, är en båt så mycket mer än ett transportmedel. Den är frihet, passion och tradition. Men framför allt är den en livsstil. Vi på Finnmaster Boats är en del av den livsstilen.

Two boats

Segla havet ombord på Finnmaster.

Kolla på båtarna
Two boats