Vahvat perinteet,
moderni muotoilu

Suomalaisen tradition, pilkuntarkan ammattitaidon ja modernin muotoilun yhdistelmässä piilee vapauden elämäntapa.

Meistä

Vahvat perinteet modernin muotoilun takana

Finnmaster-veneet edustavat vahvaa suomalaista veneenrakennustaitoa.
Veneenrakennusperille välittyy sukupolvelta toiselle, ja vuodesta toiseen osaaminen ja intohimo nivoutuvat osaksi suunnittelemiamme ja rakentamiamme veneitä
Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, sillä jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja - turvallisuudesta tinkimättä.

  Brändilähettiläät

 • Henri Hyppönen

  Brand Ambassador - Luova johtaja, tietokirjailija ja sarjayrittäjä

  ”Minulla on kaksi maisemaa, jossa olen kotonani. Yhdessä uppoan kaupungin vilinään ja toisessa suomalaiseen järvimaisemaan.” Omaleimaisen suunnittelun ja viimeiseen asti hiotun käytettävyyden hiominen Huskyn tasolle on poikkeuksellista. Huskyllä on pohjoismainen identiteetti: karun kaunis ja äärimmäisen toimiva. Henri Hyppönen on luova johtaja, kirjailija, puhuja, TV -isäntä ja sarjayrittäjä. Hän on viiden yrityksen perustaja, mukaan lukien Henrin uusin startup-yritys, joka suunnittelee dataa ja tekoälyä tukevia tuotteita ja palveluita. Henri on lisäksi MySpeaker of the Year 2022 -tunnustuspalkinnon voittaja Innovaatio ja luovuus -kategoriassa.

 • Jari Kostamo

  Brand Ambassador - Kilpakalastaja

  "Vietän veneessä aikaa todella paljon ja siksi minulle on tärkeää, että suunnittelussa on otettu huomioon niin kalastus kuin perheen kanssa veneily erilaisten aktiviteettien kera. Husky R6 on täydellinen alumiininen kalastusvene ja loistava esimerkki Finnmaster Boats Oy:n tuotekehitysyhteistyöstä, jossa toteutettiin tämä ainutlaatuinen venepaketti. Veneessä on Garminin vene-elektroniikka ja Yamahan 150-hevosvoimainen moottori."

 • Mikko Kuustonen

  Brand Ambassador - Muusikko ja lauluntekijä

  ”Päädyin HuskyR6 alumiiniveneeseen Yamahan koneella. Ratkaisussa korostuu toimintavarmuus, turvallisuus, monipuolisuus ja tyylikkyys. Laatu näkyy materiaaleissa ja huolellisessa suunnittelussa: lepuuttajille ja irtotavaroille löytyy toimivat säilytyspaikat ja käyttömukavuus on hiottu. Pidän kalastamisesta ja päiväretkistä, joten tällä veneellä maailma aukeaa aina kesän alussa täysin uusin eväin. Viihdyn vesillä mainiosti yksin kalastellen lempiuistimeni kanssa. Mutta mikä parasta tähän veneeseen mahtuu myös seuruetta, lapsia tai lapsenlapsia."

 • Sami Seliö

  Brand Ambassador - F1 Venekuljettaja

  ”Finnmaster –veneet ovat laadukkaita ja kauniita veneitä, edelläkävijöitä joka suhteessa. Olen jo päässyt henkilökohtaisesti tutustumaan Finnmaster-mallistoon, ja hyvältä näyttää. Ratin takaa saadun kokemuksen perusteella voin sanoa, että kysymyksessä on Suomen johtava venemerkki.” F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliön toimii Finnmaster brändilähettiläänä ja hän esitteli Dubaissa uuden Finnmaster T9 Guld Edition venepaketin. Seliöllä ja hänen Sharjah Teamilla on vahvaa kokemusta veneistä ja niiden toimintakyvystä ääriolosuhteissa, varsinkin kuumassa ilmastossa.

Pilkuntarkka ammattitaito

Jokainen Finnmaster-vene on ainutlaatuinen yksilö ja huolella valittujen osien ja materiaalien kaunis ja monimutkainen yhdistelmä.
Olemme ylpeitä veneistämme. Käytämme paljon aikaa miettimällä käyttökokemusta - kuinka runko käyttäytyy eri olosuhteissa, kuinka perhe ja vieraat voivat nauttia merellä viettämästään ajasta ja kokea upean tunteen herätessään veneessä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Jokaisen veneen on läpäistävä tiukat testit ennen kuin se lähtee tehtaalta. Emme tee kompromisseja, kun rakennamme veneen sinulle ja perheellesi.

Vapauden elämäntapa

Kauniissa ja vaativassa saaristossamme vene on paljon muutakin kuin pelkkä kuljetusväline - se on vapautta, intohimoa ja perinnettä. Ennen kaikkea se on kuitenkin elämäntapa. Me Finnmaster Boatsilla olemme osa tätä elämäntapaa.

Two boats

Turvallisesti seikkailuun Finnmaster-veneellä.

Tutustu veneisiin
Two boats