Finnmaster T9
Finnmaster T9
Finnmaster T9
Finnmaster T9

T9

Längd 9.04 m
Bredd 3.23 m
Motor 300-600 hk
Personer 12
Större. Bättre. Djärvare.

Genom att kombinera effektivitet, utrymme och passion, tillför Finnmaster T9 oåtkomlig ledning, säkerhet och njutning av båtlivet i en klass för sig.

Den rymliga daycruisern är perfekt för aktiva båtägare. Den stora sittbrunnen har gott om plats för flera aktiviteter; vattensporter, umgänge, middagar och på nedre däck kan du övernatta bekvämt. Finnmaster T9 har utformats för dagens båtägare med morgondagens lösningar. Det sofistikerade navigationssystemet garanterar nästan obegränsade användningsmöjligheter. De ergonomiska köregenskaperna gör att destinationen blir sekundär. Stig ombord och låt fritiden börja.

FM_T9_side_punainen
Layout och smart design

Vi på Finnmaster har designat, konstruerat och producerat båtar på vårt varv i Finland i över 30 år. Under de här åren har vi jobbat hårt med att utveckla smarta lösningar som till exempel innebär att du alltid har någonstans att stuva undan fendrar, bara sekunder efter du kastat loss. Du behöver heller inte flytta på dynorna när du ska stuva undan i förvaringsutrymmen. Vi kallar vårt koncept för Smart Design vilket innebär att vi syr ihop form med innehåll för att underlätta livet till sjöss – oavsett vad du använder din båt till. Lösningarna hjälper inte bara till att knyta samman genomtänkta och praktiska detaljer med snygg och modern design. De innebär framförallt att såväl den kompetente kaptenen som den nyfikne nybörjaren kan få en underbar upplevelse på sjön.

Finnmaster T9
Båten
Utrustning
Körfakta
Layout
Filmer
Broschyrer
Galleri

Båten

längd
9.04 m
bredd
3.23 m
Djupgående
0.58 m
vikt
3400 kg
personer
12
Kojplatser
4
CE-kategori
C
Skrowinkel
17,5 °
motor
300-600 hk
Bränsletank volym
417 l
Vattentank volym
95 l
Septiktank volym
60 l

Samma serie

FM_T9ST_side_punainen

T9 ST

FM_T8_side_punainen

T8

FM_T7_side_punainen

T7

FM_T6_side_punainen

T6

Besök nyhetsrummet för det senaste om Finnmaster.
Newsroom boat