Finnmaster T9
Finnmaster T9
Finnmaster T9
Finnmaster T9

T9

Pituus 9.04 m
Leveys 3.23 m
Moottori 300-600 hp
Henkilöä 12
Suurempi. Parempi. Rohkeampi.

Yhdistämällä tehoa, tilaa ja intohimoa, Finnmaster T9 lisää tavoittamattomissa olevaa etumatkaa, turvallisuutta sekä vertaansa vailla olevaa veneilyn nautintoa.

Tämä tilava day cruiser sopii mainiosti aktiiviselle veneilijälle. Suuressa avotilassa on runsaasti tilaa monenlaiseen toimintaan: vesiurheiluun, seurusteluun, ruokailuun ja alakannen rauhassa myös yöpyminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Finnmaster T9 on suunniteltu tämän päivän veneilijöille huomisen ratkaisuilla. Pitkälle kehitetty navigointijärjestelmä takaa lähes rajattomat laajennusmahdollisuudet. Ergonomiset ajo-ominaisuudet tekevät perillä olosta toissijaista. Astu veneeseen ja olet vapaalla.

FM_T9_side_punainen
Layout ja smart design

Me Finnmasterilla olemme suunnitelleet ja rakentaneet veneitä Suomessa yli 30 vuoden ajan. Näiden vuosien aikana olemme kehittäneet ahkerasti järkeviä ratkaisuja, joiden ansiosta löydät esimerkiksi aina hetkessä paikan lepuuttajille heti lähdettyäsi liikkeelle. Sinun ei myöskään tarvitse siirrellä tyynyjä halutessasi laittaa tavaroita säilytystiloihin. Kutsumme konseptiamme Smart Designiksi. Se tarkoittaa, että nivomme yhteen muodon ja sisällön helpottaaksemme elämää merellä – riippumatta siitä, mihin käytät venettäsi. Ratkaisut eivät vain yhdistä huolellisesti harkittuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia tyylikkääseen ja nykyaikaiseen muotoiluun. Ennen kaikkea ne merkitsevät sitä, että niin kokenut kapteeni kuin utelias aloittelijakin voivat kokea unohtumattoman elämyksen merellä.

Finnmaster T9
Vene
Varusteet
Suorituskyky
Layout
Videot
Esitteet
Galleria

Vene

pituus
9.04 m
leveys
3.23 m
Syväys (runko)
0.58 m
paino
3400 kg
henkilöä
12
Pedit
4
CE-kategoria
C
Rungon V-kulma
17,5 °
moottori
300-600 hp
Polttoainetankin tilavuus
417 l
Vesitankin tilavuus
95 l
Septitankin tilavuus
60 l

Samaa sarjaa

FM_T9ST_side_punainen

T9 ST

FM_T8_side_punainen

T8

FM_T7_side_punainen

T7

FM_T6_side_punainen

T6

Lue uusimmat Finnmaster-uutiset.
Newsroom boat