Om oss


STARK TRADITION I MODERN DESIGN

Finnmaster, Husky och Grandezza visar tillsammans den finländska styrkan inom båtbyggeri.

Vi är stolta över vårt hantverk. Vi reflekterar mycket över användarupplevelsen i våra båtar – hur skrovet beter sig i olika förhållanden, hur familjen och gästerna kan njuta av tiden på havet och uppleva den fantastiska känslan av att vakna ombord.

I en skärgård som vår, som är lika vild och vemodig som den är vacker och vidunderlig, är båten så mycket mer än ett transportmedel. Den är frihet, passion och tradition. Men framför allt en livsstil. Vi på Finnmaster Boats är en del av den livsstilen.

Vi känner varandra utan och innan vilket gör att traditionen lever vidare, i generation efter generation. Det är den kunskapen som färgar vår vardag – år efter år.

Våra skickliga båtbyggare och designers känner stor yrkesstolthet för sitt hantverk. Varje båt som lämnar vårt varv är byggd och designad med årtionden av kunskap, erfarenhet och med en tydlig vision: Vi ska bygga trygga båtar med smarta lösningar – utan att kompromissa med modern design.

Varje Finnmaster, Husky och Grandezza är unik – en vacker och komplex sammansättning av noggrant utvalda material och komponenter.

Våra båtar testas i den levande havsmiljön direkt utanför vårt varv. Vi anser att en båt måste genomgå hårda prov innan den lämnar vår fabrik. Vi gör inga kompromisser när vi bygger båten för dig och din familj.