Finnmaster F11 Finlands premiär på Vene -24 Båt i Helsingfors

FINNMASTER F11 FINLANDS PREMIÄR PÅ VENE -24 BÅT -BÅTMÄSSAN I HELSINFORS 9.-18.2.2024

Nya Finnmaster F11 skapar en ny Weekend serie i den redan omfattande Finnmaster kollektionen. Denna sportiga cabincruiser är perfekt för såväl dagsturer som längre semesterresor.

Mångsidiga utrymmeslösningar, förstklassiga bekvämligheter och en hög utrustningsnivå täcker behoven även hos båtförare som kräver lite mera.

Salongen och sittbrunnen bildar en bekväm lounge för upp till åtta personer. En bakvägg med fullt öppningsbar skjutdörr finns som tillval till salongen. Denna glasvägg ger ett bra skydd mot väder och vind när dörrarna är stängda. Vid behov kan det öppna utrymmet stängas med kapell (tillbehör).

Det finns också gott om mångsidiga och lättillgängliga förvaringsmöjligheter för all utrustning. Under däck finns sovplatser för fyra personer. Dubbelkojen i främre kabinen kan även delas upp i enkelbäddar. Kabinerna är ljusa och luftiga tack vare de öppningsbara skrovfönstren och däcksluckan. Det separata toalettutrymmet är utrustat med elektrisk toalett och dusch.

F11 har designats för att optimera prestanda, hantering och nöje i båtlivet. Denna imponerande och dynamiska båt är utrustad med två Yamaha utombordsmotorer, som garanterar utmärkta köregenskaper i olika hastighetsområden.

Välkommen till den första presentationen av den nya Weekend serien & Finnmaster F11 båten i monter 6d48 i Helsingfors Vene24Båt mässan på fredag 9.2.2024 kl 12.00.

Tilläggsinformation samt intervjuer:

Henri Nurminen Sales Director
VP Finnmaster Boats Oy
henri.nurminen(@)finnmaster.fi

Finnmaster F11 Finlands premiär på Vene -24 Båt i Helsingfors