Day Cruiser - T-serien

Day Cruiser

T-serien

Det ena ska inte behöva utesluta det andra. Man ska helt enkelt inte behöva välja mellan den sportiga eller den bekväma båten. Din båt ska ge dig oförglömliga upplevelser, det är inte svårare än så. Därför är det precis vad du får när du väljer en båt från Finnmaster T-serien. Här är samtliga modeller lika stabila och behagliga i sina köregenskaper som de är lätta att använda, vilket innebär att den fulländade sportbåten samtidigt är den fullfjädrade familjebåten.

Samtliga båtar i Finnmaster T-serien har en mängd innovativa lösningar. Till exempel de strömlinjeformade skroven, styrkonsolens vinklade fotstöd eller LED-lampor vars sken visar vägen mot ändlösa äventyr på sjön.

Det perfekta mötet mellan sport och komfort märks extra tydligt då de mest bekväma platserna är de racinginspirerade stolarna närmast vindrutan. Här har du och din familj full uppsikt, samtidigt som föraren enkelt kan manövrera i de tuffaste av väder. Ruffen i har ett väldesignat ljusinsläpp och hög komfort med gott om plats för hela familjen.