Console - S-serien

Console

S-serien

När du väljer en modell från Finnmaster S-serien får du en smidig och mångsidig styrpulpetbåt som alltid är redo för nya äventyr i skärgården. En båt från vår Finnmaster S-serie är en perfekt transportbåt, men är också lösningen för den spontana fisketuren eller för en dag när du vill ut och njuta av sol och bad.

Finnmaster S-modellerna erbjuder genom Smart Design-konceptet en mängd innovativa lösningar som förenklar livet på sjön. Våra modeller är utrustade till exempel med praktiska steg som gör ombordstigningen enkel och säker för både barn och äldre personer. Här kan dynorna dessutom ligga på plats när du öppnar en av luckorna. Detta underlättar avsevärt när du snabbt ska stuva undan eller bara ta fram en filt innan solen sänker sig vid horisonten.

Samtliga Finnmaster S-modeller har generöst med utrymme vilket gör att du kan få med allt som hela familjen behöver när ni ska spendera en dag på sjön. Dessutom bidrar det välkonstruerade skrovet till att samtliga modeller snabbt går upp i planing - i alla väder.