Uusi Finnmaster 2024 – ensiesittelyssä maailmalle Boot-venemessuilla Düsseldorfissa

Finnmaster ja Grandezza ovat Boot 2024 kansainvälisillä venemessuilla Düsseldorfissa 20.-28.1.2024. Uusi Finnmaster F11 Weekend ensiesittelyssä maailmalle osastollamme A21, halli 4.

Uusi Finnmaster F11 luo uuden Weekend-sarjan jo entisestään laajaan Finnmaster-mallistoon. Tämä urheilullinen matkavene sopii loistavasti niin viikonlopun retkille kuin pidemmillekin matkoille.

Monipuoliset tilaratkaisut, huippuluokan mukavuudet sekä korkea varustelutaso on maksimoitu kattamaan vaativimpienkin veneilijöiden tarpeet.

Salonki ja avotila muodostavat viihtyisän oleskelutilan jopa kahdeksalle henkilölle. Salonkiin on lisävarusteena saatavissa kokonaan avattava ovellinen takaseinä. Tämä lasiseinä suojaa hyvin säältä ja kovemmilta tuulilta ovien ollessa suljettuna. Avotila voidaan tarvittaessa sulkea kuomulla (lisävaruste).

Runsaat ja monipuoliset säilytystilat mahdollistavat tavaroille omat, helposti esille saatavat sijoittelut. Alakerrasta löytyy makuutilat neljälle henkilölle. Keulakabiinin parivuode on mahdollista jakaa myös erillisvuoteiksi.

Avattavien runkoikkunoiden ja kansiluukun ansiosta kabiinit ovat valoisat ja ilmavat. Erillinen WC tila on varustettu sähköisellä WC:llä ja suihkulla.

Veneen huipputason suorituskyky ja ajettavuus on hiottu äärimmilleen tarjoten täydellisen ajonautinnon kaiken tasoisille veneilijöille.

Tämä vaikuttava dynaaminen vene on varusteltu kahdella Yamahan perämoottorilla, jotka takaavat erinomaiset ajo-ominaisuudet eri nopeusalueilla.

Uusi Finnmaster 2024 – ensiesittelyssä maailmalle Boot-venemessuilla Düsseldorfissa