Finnmaster Boats - Syksyn suurin venealan huutokauppa

01.09.2023

Veneilykauden päättyminen lähestyy vauhdilla ja on venehuoltojen aika. Järjestämme nyt syksyllä suuren venealan huutokauppa kampanjan yhdessä Huutokaupat.comin kanssa.

Huutokaupoista löytyy kaikkea mitä veneilijä voi tarvita, ankkureista, stereoiden kautta potkureihin ja myös veneisiin. Huutokaupattavana mm. Finnmaster T6 + Yamaha 150hv, Husky R7 ja Husky R6. Huutokaupat alkavat 4.9.2023 ja huipentuvat Kokkolassa tehtaallamme (Kölitie 1, 67900 Kokkola) järjestettävään livehuutokauppaan 7.10.2023 klo 10-14.

Live-huutokauppaan ovat kaikki tervetulleita paikanpäälle tai voit huutaa kohteita Huutokaupat.comissa. Huutaminen onnistuu kuitenkin vain rekisteröitymällä Huutokaupat.com sivuilla. Kohteita avataan koko ajan lisää ja niitä sulkeutuu matkalla kohti live-tapahtumaa.

Live-huutokauppa tapahtumassa on myös erillinen rompetori lisälöytöjä varten sekä grilli, josta voit ostaa herkkuja moneen lähtöön. 7.10.2023 tehtaallamme järjestettävässä live-tapahtumassa paikalla myös F1 moottoriveneilyn 2-kertainen maailmanmestari Sami Seliö kertomassa sekä kuulumisiaan kisa-aalloilta että kokemuksiaan Finnmaster-veneistä.

Tutustu tuotteisiin Finnmaster Boats sivulla.

Finnmaster Boats Oy realisoi ylijäämä varastoaan Huutokaupat.comin kautta. Tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä, ellei ilmoituksessa toisin mainita.