Yritys


VAHVAT PERINTEET MODERNIN MUOTOILUN TAKANA 

Finnmaster, Husky ja Grandezza edustavat vahvaa suomalaista veneenrakennustaitoa.

Olemme ylpeitä veneistämme. Käytämme paljon aikaa miettimällä käyttökokemusta – kuinka runko käyttäytyy eri olosuhteissa, kuinka perhe ja vieraat voivat nauttia merellä viettämästään ajasta ja kokea upean tunteen herätessään veneessä.

Kauniissa ja vaativassa saaristossamme vene on paljon muutakin kuin pelkkä kuljetusväline – se on vapautta, intohimoa ja perinnettä. Ennen kaikkea se on kuitenkin elämäntapa. Me Finnmaster Boatsilla olemme osa tätä elämäntapaa.

Veneenrakennusperille välittyy sukupolvelta toiselle, ja vuodesta toiseen osaaminen ja intohimo nivoutuvat osaksi suunnittelemiamme ja rakentamiamme veneitä.

Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, sillä jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.

Jokainen Finnmaster, Husky ja Grandezza on ainutlaatuinen yksilö ja huolella valittujen osien ja materiaalien kaunis ja monimutkainen yhdistelmä.

Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Jokaisen veneen on läpäistävä tiukat testit ennen kuin se lähtee tehtaalta. Emme tee kompromisseja, kun rakennamme veneen sinulle ja perheellesi.