Finnmaster F11 Suomen ensiesittely Vene -24 Båt -messuilla

FINNMASTER F11 SUOMEN ENSIESITTELYSSÄ VENE -24 BÅT -MESSUILLA HELSINGISSÄ 9.-18.2.2024

Uusi Finnmaster F11 luo uuden Weekend-sarjan jo entisestään laajaan Finnmaster mallistoon.

Tämä urheilullinen matkavene sopii loistavasti niin viikonlopun retkille kuin pidemmillekin matkoille. Monipuoliset tilaratkaisut, huippuluokan mukavuudet sekä korkea varustelutaso on maksimoitu kattamaan vaativimpienkin veneilijöiden tarpeet.

Salonki ja avotila muodostavat viihtyisän oleskelutilan jopa kahdeksalle henkilölle. Salonkiin on lisävarusteena saatavissa kokonaan avattava ovellinen takaseinä. Tämä lasiseinä suojaa hyvin säältä ja kovemmilta tuulilta ovien ollessa suljettuna.

Avotila voidaan tarvittaessa sulkea kuomulla (lisävaruste). Runsaat ja monipuoliset säilytystilat mahdollistavat tavaroille omat, helposti esille saatavat sijoittelut. Alakerrasta löytyy makuutilat neljälle henkilölle. Keulakabiinin parivuode on mahdollista jakaa myös erillisvuoteiksi.

Avattavien runkoikkunoiden ja kansiluukun ansiosta kabiinit ovat valoisat ja ilmavat. Erillinen WC tila on varustettu sähköisellä WC:llä ja suihkulla.

Veneen huipputason suorituskyky ja ajettavuus on hiottu äärimmilleen tarjoten täydellisen ajonautinnon kaiken tasoisille veneilijöille.

Tämä vaikuttava dynaaminen vene on varusteltu kahdella Yamahan perämoottorilla, jotka takaavat erinomaiset ajo-ominaisuudet eri nopeusalueilla.

Tervetuloa Weekend-sarjan & Finnmaster F11 tutustumaan Suomen ensiesittelyyn Finnmasterin osastolle 6d48 perjantaina 9.2.2024 klo 12.00.

Lisätiedot ja haastattelut:

Henri Nurminen Sales Director / VP
Finnmaster Boats Oy
henri.nurminen(@)finnmaster.fi

Finnmaster F11 Suomen ensiesittely Vene -24 Båt -messuilla