Day Cruiser - T-sarja

Day Cruiser

T-sarja

Day cruiser moottoriveneet soveltuvat nimensä mukaisesti loistavasti päiväretkille. Sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä. Finnmaster T-sarjan veneissä yhdistyvät nimittäin molemmat ominaisuudet. Kaikki sarjan veneet ovat vakaita, helppokäyttöisiä ja niissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Finnmaster day cruiser onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuistoisia elämyksiä, niin yksinkertaista se on.

Kaikissa Finnmaster T-sarjan moottoriveneissä on monia innovatiivisia ratkaisuja, esimerkiksi virtaviivainen runko, viisto ohjauskonsolin jalkatuki ja LED-runkovalot, joiden loiste näyttää tietä loputtomiin seikkailuihin merellä.

Urheilullisuus ja mukavuus kohtaavat täydellisesti varsinkin kilpa-autotyylisissä kuljettajan istuimissa. Näiltä veneen mukavimmilta paikoilta on esteettömät näkymät, ja samalla kuljettaja voi käsitellä venettä vaativimmassakin säässä. Keulakajuutat ovat viihtyisät ja valoisat suurien kattoikkunoiden ansiosta. Finnmasterin day cruisereissa on tilaa riittävästi koko perheelle.