Day Cruiser - T-sarja

Day Cruiser

T-sarja

Sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä. Finnmaster T-sarjan veneissä yhdistyvät nimittäin molemmat ominaisuudet. Kaikki sarjan veneet ovat vakaita, helppokäyttöisiä ja niissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Finnmaster T-sarjan vene onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuistoisia elämyksiä, niin yksinkertaista se on.

Kaikissa Finnmaster T-sarjan veneissä on monia innovatiivisia ratkaisuja, esimerkiksi virtaviivainen runko, viisto ohjauskonsolin jalkatuki ja Finnmaster T7:n ja Finnmaster T8:n LED-runkovalot, joiden loiste näyttää tietä loputtomiin seikkailuihin merellä.

Urheilullisuus ja mukavuus kohtaavat täydellisesti varsinkin Finnmaster T7:n ja Finnmaster T8:n kilpa-autotyylisissä, lähimpänä tuulilasia olevissa istuimissa. Näiltä veneen mukavimmilta paikoilta on esteettömät näkymät, ja samalla kuljettaja voi käsitellä venettä vaativimmassakin säässä. Finnmaster T7:n ja Finnmaster T8:n kajuutat ovat viihtyisät ja valoisat suurien kattoikkunoiden ansiosta. Tilaakin on riittävästi koko perheelle.