Console - S-sarja

Console

S-sarja

Pulpettivene tai konsolivene, kummaksi sitä haluaakaan kutsua, on avovene, josta löytyy lisäksi ohjauspulpetti joko sivulta tai keskeltä. Valitessasi Finnmaster S-sarjan mallin saat ketterän ja monipuolisen pulpettiveneen, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin vesillä. Finnmaster S-sarjan pulpettiveneet ovat täydellisiä yhteysveneitä, mutta toimivat myös spontaaneilla kalaretkillä tai kun haluat lähteä nauttimaan auringosta ja merestä.

Finnmaster S-sarjan pulpettiveneet tarjoavat Smart Design -konseptilla monia merielämää helpottavia innovatiivisia ratkaisuja. Malleissamme on esimerkiksi käytännölliset askelmat, joita pitkin moottoriveneeseen pääsevät helposti ja turvallisesti niin lapset kuin vanhemmatkin ihmiset. Näissä veneissä tyynyjä ei tarvitse siirrellä, kun availet luukkuja. Tämä helpottaa huomattavasti tavaroiden laittamista säilöön tai vaikkapa huovan ottamista esiin auringon laskeutuessa horisontin taa.

Kaikissa Finnmaster S-sarjan pulpettiveneissä on runsaasti tilaa, joten saat mukaan kaiken, mitä perheesi tarvitsee viettäessänne päivän vesillä. Hyvin suunnitellun rungon ansiosta kaikki pulpettiveneet nousevat nopeasti plaaniin – säällä kuin säällä.