Cabin - P-sarja

Cabin

P-sarja

Ei ole olemassa huonoa säätä, on vain vääränlaista pukeutumista. Se on meille tuttua täällä Suomessa. Tämän vuoksi olemme kehittäneet Finnmaster P-sarjan mallit. Sarjan koko idea on nimittäin se, ettei sinun tarvitse pukea useita vaatekerroksia käväistäksesi vesillä.

Finnmaster P-sarja on tinkimätön mallisarja, jonka kaikissa malleissa on avara takakansi ja suuri hytti. Korkean varalaidan ansiosta koko perhe voi liikkua veneessä vapaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Jos satut olemaan seikkailunhaluinen, voit myös sitoa katolle niin lainelaudat kuin kajakitkin.

Finnmaster P-sarjan hyttiveneissä voit niin ikään nauttia samoista eduista kuin avoimissa huviveneissäkin. Suuren avotilan ansiosta voit tehdä kaikkea kalaan lähtemisen ja perheen yhteisen päivällisen väliltä. Auringon ollessa korkeimmillaan avotilasta tulee myös täydellinen paikka auringosta ja merestä nauttimiseen. Jos päivä merellä venyykin suunniteltua pidemmäksi, veneessä on hyvin tilaa myös yöpymiseen.

Tärkeintä on vapaus. Finnmaster P-sarja tarjoaa sinulle ja perheellesi kaikki ne elämykset, joita kaipaatte, kun ulappa kutsuu.