Alumiiniveneet - Bow Rider

Alumiiniveneet

Bow Rider

Alumiinivene on valintasi, kun haluat kokeilla merimiehen elämää tai palat halusta ajaa aavoilla ulapoilla. Merellä on tarjolla monenlaisia seikkailuja, ja Husky-alumiiniveneen ohjaamossa voit itse päättää, mihin tänään otat kurssin.

Kokenut, terhakka ja aina valmis seikkailuun.
Finnmaster-moottoriveneemme ovat jo yli 30 vuoden ajan tarjonneet perheille turvallisesti uusia elämyksiä. Näiden vuosien aikana olemme oppineet ainakin sen, mitkä ominaisuudet ovat vesillä tarpeellisia. Niiden ja muiden älykkäiden ratkaisujen pohjalta olemme luoneet alumiiniveneiden tuoteperheen. Kun aloimme hahmotella uutta tuoteperhettä, tärkeysjärjestyksessä ylimpänä olivat luotettavuus, turvallisuus ja kestävyys. Samat luonteenpiirteet ovat ominaisia Husky-koirarodulle, jonka mukaan Husky-alumiiniveneet ovat nimensä saaneet.

Aito atleetti. Säässä kuin säässä.
Kuten arvata saattaa, Husky-alumiiniveneemme noudattavat tunnettua Smart Design -konseptiamme. Halusimme siihen täydellisen keulakannen, avarat tilat ja maailmanluokan ohjaamon ja halusimme tehdä siitä myös mahdollisimman mukavan kaikille matkustajille. Jotta Husky-alumiinivene taittaisi matkaa sujuvasti niin tyynellä säällä kuin ankarammassa merenkäynnissä, on alumiinirungon ominaisuuksia hiottu yhteistyössä Suomen eturivin venesuunnittelijoiden kanssa.

Husky-alumiinivene kannattelee sinut uusiin, unohtumattomiin elämyksiin huolimatta siitä, lähdetkö vesille reippaassa kevätaallokossa vai syksyn viimeisinä auringon kultaamina päivinä.