Visit Finnmaster at Interboot

Welcome to Interboot Boat Show in Friedrichshafen, we are in KIBAG Marina booth B1-100! Hoist the anchor and full speed ahead: Interboot setting course for its 61st edition. Around 250 exhibitors in six halls will also be on board from September 17 to 25, 2022.

Boats on display: Finnmaster T9 & Pilot 6.

#kibagmarina #interboot #beyourownpilot #finnmasterboats

Get ready for Britain’s biggest festival of boating!

We are ready for Southampton Boat Show with Idealboat.com and Finnmaster boats – waters are waiting.

Join us for Southampton International Boat Show at Mayflower Park, Southampton from 16-25 September 2022.

Following Finnmaster models will be on display:
Finnmaster T9, T8, T7, T6, R6 & R5.

Finnmaster T9 esillä Cannesin venemessuilla

Finnmaster Boats on mukana Cannes Yachting Festival 2022 venenäyttelyssä, joka on Euroopan suurin uiva venemessu.

Vuonna 2022 Vieux Port isännöi yli 500 arvostettua uutta moottorivenettä, joiden pituus vaihtelee 5–45 metrin vedessä ja Cannesissa on viikon ajan maailman johtavien telakoiden edustajat esittelemässä monia uusia tuotteita.

Jälleenmyyjämme Nasta Marine SA tuo Cannesiin uudet 2023 Finnmaster T9 ja Grandezza 34 OC ja ne ovat esillä Vieux Port satamassa laiturilla QML004.

Lue lisää >>

Venemessut alkavat taas syksyllä

Finnmaster ja Husky veneet ovat mukana seuraavilla venemessuilla:

Helsingin Uiva 2022 venenäyttely 18.-21.8.2022
Marstrand Boat Show 26.-28.8.2022
Cannes Yachting Festival 6.-11.9.2022
Southampton Boat Show 16.-25.9.2022
Interboot Friedrichshafen 17.-25.9.2022

SAMI SELIÖ JA FINNMASTER BOATS YHTEISTYÖHÖN

F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö ja suomalainen venevalmistaja Finnmaster Boats Oy ovat sopineet laajasta ja pitkästä yhteistyöstä.

– Yhteistyön avulla Finnmaster yhdistää veneenvalmistusosaamisensa Seliön sekä hänen Sharjah Teamin vahvaan kokemukseen veneistä ja niiden toimintakyvystä ääriolosuhteissa. Veneala on kasvanut Suomessa koronavuosina 20 prosenttia per vuosi. Vastaavaa kasvua ei ole alalla nähty koskaan aiemmin. Yhteistyö tuo uutta voimaa tulevaisuuden tuotekehitykseemme, toteaa Finnmaster Boats Oy:n myyntijohtaja Henri Nurminen.

– Finnmaster –veneet ovat laadukkaita ja kauniita veneitä, edelläkävijöitä joka suhteessa. Olen jo päässyt henkilökohtaisesti tutustumaan Finnmaster-mallistoon, ja hyvältä näyttää. Ratin takaa saadun kokemuksen perusteella voin sanoa, että kysymyksessä on Suomen johtava venemerkki, Seliö toteaa.

Koeajo: Finnmaster T9 – Maailman valloittaja

Vene-lehti koeajoi uuden Finnmaster T9 Day Cruiserin. T9 kerää kehuja esimerkiksi laadusta, toimivuudesta ja selkeydestä.

”Tavanomaiseen testiohjelmaan kuuluvat kiertelyt ja kaartelut, 90 asteen käännökset täydellä nopeudella osoittavat, että Finnmaster T9 on erittäin tasapainoinen vene. Se on looginen liikkeissään, seuraa valittua ajouraa moitteetta, eikä tee mitään äkkinäistä.”, kirjoittaa Ari Inkinen Vene-lehdestä.

Vene-lehden artikkelin löydät täältä.

Koeajon löydät kokonaisuudessaan Vene-lehdestä 7/2021.

Finnmaster T9

Finnmaster T9 – Suurempi. Parempi. Rohkeampi.

27.4.2021

Yhdistämällä tehoa, tilaa ja intohimoa, uusi T-sarjan lippulaiva Finnmaster T9 lisää tavoittamattomissa olevaa etumatkaa, turvallisuutta sekä vertaansa vailla olevaa veneilyn nautintoa.

Tämä tilava daycruiser sopii mainiosti aktiiviselle veneilijälle. Suuressa avotilassa on runsaasti tilaa monenlaiseen toimintaan: vesiurheiluun, seurusteluun, ruokailuun ja alakannen rauhassa myös yöpyminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Ergonomiset ajo-ominaisuudet tekevät perillä olosta toissijaista. Astu veneeseen ja olet vapaalla.

Tutustu T9 veneeseen!

360 virtuaaliesittelyssä voit astua veneeseen yhdellä klikkauksella ja katsella vaivattomasti veneen eri tiloja ja varusteita omalla kotisohvallasi.

Katso 360​​° esittely tästä >>

Finnmaster T9 – World Premiere

SAVE THE DATE – April 27th 2021 at 1 pm (Finnish time). The First Finnmaster T9 World Premiere is coming soon! Finnmaster T9, the brand new flagship of T series. Virtual livestream from Joki Turku.
T9 is Bigger. Better. Bolder.

www.livekatsomo.fi/finnmaster

Watch the video >>

Finnmaster Pilot. We lead the way.

18.1.2021

Täysin uudistunut Pilot-mallisto on nyt valmiina vesille kattavalla vakiovarustuksella. Pilot 7 ja 8 katot ja -rakenteet on täysin uusittu ja molemmissa malleissa on uusi leveä yhtenäinen kattoluukku. Kaikissa Pilot-veneissä on nyt mm. uudet vauhdikkaat teippaukset, uudelleen muotoillut ja tyylikkäät mustat kaiteet sekä valomasto, jossa on paikka tutkalle. Lisävarusteena kaikkiin Pilot-malleihin on nyt saatavana tummanharmaa runko ja katto sekä Pilot 7 -malliin runkoikkunat.

BE YOUR OWN PILOT. FOLLOW US.

18.1.2021

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa. Tiedotamme ja jaamme uutisia Facebookissa, Instagramissa kuin LinkedInissäkin ja sivuiltamme löydät lisätiedot tuotteistamme ja palveluistamme.

#finnmaster #finnmasterpilot #finnmasterhusky #motorboat #beyourownpilot

Facebook >>

Instagram >>

Youtube >>

Vimeo >>

LinkedIN >>

HUSKY BLACK EDITION 2021

15.10.2020

Kaudelle 2021 koko Husky-mallisto on saanut uuden tyylikkään ilmeen. Nyt veneiden vakiovarusteena on joustinjalalliset istuimet kuskille ja apukuskille, jalan alla miellyttävä Smart Deck -lattiapäällyste (ei Husky R5) sekä mustat pulpettien yläosat, kaiteet ja pollarit.

Husky R5 on Sami Hyypiän valinta

21.4.2020

Jalkapallolegenda Sami Hyypiälle on niin aktiiviuran aikana kuin myös sen jälkeen ollut tärkeää löytää henkilökohtaisia rentoutumiskeinoja. Perhekeskeiselle Hyypiälle Suomen luonto, raitis ilma, hiljaisuudesta nauttiminen ja kalastus ovat tuoneet vastapainoa kiireiselle elämälle. Kesällä 2019 Hyypiä valitsi mökkirantaan monipuolisen ja kestävän Husky R5 -veneen Yamahan 70hp perämoottorilla. Näppärä vene mahdollistaa liikkumisen vapauden vesillä ja rentouttavat kalastusretket niin itsekseen, kuin isän tai perheen kanssa.

Katso Hyypiän videokommentit veneestä

Sami Hyypiä X Husky R5

HUSKY R5 ALUMIINIVENEIDEN SUURVERTAILUN VOITTAJA!

5.2.2020

Husky R5 on voittanut Vene 2/2020 -lehden kotimaisten aluveneiden suurvertailun. Muut testattavat veneet olivat AMT 175 BRF, Buster X, Cross 54 BR, Falcon BR5 ja Faster 525 SC. Husky R5 oli koko joukon nopein ja taloudellisin. Se on myös rauhallisin ajettava aaltojen kasvaessa.


”Testiryhmän neuvoa antavan pisteytyksen perusteella testin voittaja on Husky R5, eikä suinkaan suurimman tehon tuoman nopeuden tai taloudellisuuden ansiosta. Husky R5 on yksinkertaisesti vene, jossa ei ole suuria puutteita tai ongelmia. Se on hyvä vene merenkäynnissä ja se on käytännöllinen vene.”

FINNMASTER P8 – Motor Boat Awards 2020 -finalisti

4.12.2019

On kunnia saada ilmoittaa, että Finnmaster P8 on ehdolla arvostetun Motor Boat Awards 2020 -finalistiksi. P8 kilpailee kategoriassa ”Wheelhouse and cockpit cruisers”. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään 21.1.2020 Dusseldorfissa.

Lue lisää Finnmaster P8 -veneestä

FINNMASTER P8 – Motor Boat Award 2020 Finalist

UUSI FINNMASTER T6 – URHEILULLINEN PÄIVÄVENE

12.9.2019

Uudessa daycruiser-tyyppisessä Finnmaster T6 -venemallissa yhdistyvät huippumuotoilu ja käytännölliset yksityiskohdat urheilulliseen ulkomuotoon. Veneen tylppä keula, tyylikkäät runkoteippaukset sekä keulan modernit LED-valot viimeistelevät vauhdikkaan kokonaisuuden. Muutenkin vakiovarustus on kattava sisältäen lähes kaiken tarpeellisen plotterista kuomuun. Veneen tukeva runko tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet monipuoliseen ja turvalliseen veneilyyn. Vene on luokiteltu 130-200 hevosvoiman moottoreille.

UUSI FINNMASTER R6 – AURINKOISIIN KESÄPÄIVIIN

12.9.2019

Uusi monipuolinen Finnmaster R6 soveltuu erinomaisesti päiväveneilyyn, vesiurheiluun, kesämökki-, kalastus- ja yhteyskäyttöön. Tässä bowriderissa on helppo liikkua, runsaasti mukavia istumapaikkoja rentoon oleskeluun sekä monta järkevää yksityiskohtaa, jotka tekevät veneilystä helppoa ja turvallista koko perheelle. Veneen vakiovarustus on kattava: mm. tyylikkäät LED-etuvalot, pöytä, lepuuttajat suojuksineen sekä 9” karttaplotteri ovat vakiovarusteita. Vene on luokiteltu 130-200 hevosvoiman moottoreille.

FINNMASTER-MALLISTO UUDISTUU

12.9.2019

Kaudelle 2020 Finnmaster-mallisto käy läpi mittavat muutokset. Syksyn 2019 aikana julkaistaan kaksi täysin uutta venemallia: Finnmasterin suosittu T-sarja laajenee uudella Finnmaster T6 -veneellä ja

R-mallisto uudella Finnmaster R6 -veneellä. Lisäksi Finnmaster 55 SC:stä tulee S5 ja Finnmaster 55 BR:stä tulee R5. Samalla myös koko Finnmaster-mallisto on käynyt läpi mittavan varustetason muutoksen; kaikki turvalliseen ja mukavaan veneilyyn liittyvät varusteet ovat nyt vakiovarusteena.

Finnmaster T8 – Motor Boat Awards 2019 -finalisti

8.4.2019

Finnmaster T8 on valittu arvostetun Motor Boat Awards -finalistiksi ja kilpailee sarjassa ”Sportsboats & RIBS ”. Voittajat julkaistaan 7.5.2019 Lontoossa järjestetyssä palkintojenjakotilaisuudessa.

Lue lisää Finnmaster T8 -veneestä >>

Lue lisää Motor Boat Awards:sta >>

Finnmaster T8 2019 Motor Boar Award finalist

Finnmaster Husky R5 – Best of Boats 2017 -voittaja

24.11.2017

Finnmaster Husky R5 -alumiinivene voitti Best of Boats 2017 -palkinto luokassa ”Best for Beginners”. Valinnassa tuomaristo korosti Finnmaster Huskyn helppokäyttöisyyyttä ja -hoitoisuutta, selkeää tilaratkaisua, erinomaisen turvallisia ajo-ominaisuuksia ja laadukasta vastinetta rahoille.

Best of Boats Award on kansainvälinen moottoriveneiden kilpailu, jossa arvioidaan ja palkitaan vuosittain parhaat veneuutuudet muun muassa ensi-, perhe-, kala- ja urheiluveneiden luokissa.

Lue lisää Finnmaster Husky R5:sta >>

Finnmaster Husky R5

T7 – Voittaja Helsingin venemessuilla

11.2.2015

Finnmaster T7 on valittu tänään messujen retkimoottorivenesarjan voittajaksi Vene 15 Båt – messuilla Helsingissä. Valinnoissa raati kiinnitti erityisesti huomiota siihen, miten hyvin vene vastaa käyttötarkoitustaan. Valinnassa korostuvat veneen design, rakenne ja tilankäyttö, toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä uutuusarvo.

Finnmaster T7 – veneen valintaa raati perusteli näin: ”Veneen design on näyttävän tyylikäs ja vaikuttava. Finnmasterissa on omassa luokassaan kookas avotila sekä tilava kajuutta. Se on ilmeeltään uudenlainen ja laadukkaasti rakennettu.”

T8 – Voittaja Lontoon venemessuilla

13.1.2015

Arvostetun 2015 Motor Boat Awards – kilpailun voittajat julkistettiin eilen illalla Lanmark Hotellissa järjestetyssä palkintojenjako tilaisuudessa Lontoossa. Finnmaster T8 valittiin voittajaksi ’Performance & Sportsboats’ – categoriassa. Jokainen finalistiksi nimetty vene on testattu vuoden 2014 aikana englannin johtavien venelehtien; Motor Boat & Yachting tai Motor Boats Monthly toimesta.

Valintaperusteissaan tuomaristo kehui erityisesti veneen erinomaisia ajo-ominaisuuksia ja sitä, kuinka onnistuneesti veneessä on saatu yhdistettyä urheilullisuus ja käytännöllisyys. Kilpailijoihin verrattuna vene on myös erittäin käytännöllinen kaksine vuoteineen, kajuutta on erittäin valoisa ja avotila paras mitä tuomaristo on nähnyt tämän kokoluokan veneissä.