KESÄN VENEMESSUILLA TAVATAAN

Finnmaster ja Husky veneet ovat mukana seuraavilla venemessuilla:

Naantalin Venemessut 26.-28.5.2023
(Husky R6, Finnmaster T7. Finnmaster T8)

Vesille till Havs, Kokkola 27.-28.5.2023
(Husky R5, Husky R6, Finnmaster T6, Finnmaster Pilot 7)

Vilamoura Boat Show, Portugal 10.-18.6.2023
(Finnmaster T8, Finnmaster T9)

Husky kampanjatarjoukset

Varmista ensi kesän veneilynautinto ja varaa omasi kampanjahintaan.

Husky R5 + Yamaha F100 kampanja svh. 39 990 €
Lisätietoja veneestä >>

Husky R6 + Yamaha F130 kampanja svh. 51 990 €
Lisätietoja veneestä >>

Husky R7 + Yamaha F150 kampanja svh. 59 990 €
Lisätietoja veneestä >>

Tarjous voimassa 1.4.-30.6.2023 tai niin kauan kuin veneitä riittää.

Jälleenmyyjät >>

Finnmaster kampanjatarjoukset

Varmista ensi kesän veneilynautinto ja varaa omasi kampanjahintaan:

Finnmaster T6 + Yamaha F150 kampanja svh. 59 990 €
Lisätietoja veneestä >>

Finnmaster T7 + Yamaha F250SCB kampanja svh. 95 660 €
Lisätietoja veneestä >>

Finnmaster T8 + Yamaha F300XSB2 kampanja svh. 139 320 €
Lisätietoja veneestä >>

Tarjous voimassa 1.4.-30.6.2023 tai niin kauan kuin veneitä riittää.

Jälleenmyyjät >>

Nyt lähtee kaikkea veneestä saranoihin!

Myytävänä eniten tarjoavalle sadoittain varaosia nykyisiin ja aiemmin
tuotannossa olleisiin Finnmaster, Husky ja Grandezza veneisiin.
Huutokaupassa mukana myös käytetty Finnmaster S6 vm. 2022.

FINNMASTER HUUTOKAUPPA

Lauantaina 22.4.2023 klo 9-15 Kokkolassa (Lahdenperäntie 10).

Kioskissa myytävänä kahvia, pullaa, grillimakkaraa.

Rompetorilta pikkurahalla runsaasti erilaisia tuotteita veneilijöille, remontoijille
tai muuten vain käsistään käteville. Tule huutamaan omasi!

Lue lisää >>

T9 Gulf Edition ensi-esittelyssä Dubaissa

Dubain kansainvälisessä venenäyttelyssä 1.-5.3. Finnmaster Boats tuo markkinoille Finnmaster T9:n uudella Gulf Edition -paketilla, joka on suunnattu vaativammille asiakkaille Etelä-Euroopassa ja Lähi-idässä.

Gulf Edition -paketti sisältää kaikki uusimmat laitteet ohjaamossa mm. Yamahan joystick-ohjaus autopilotilla, ylimääräinen 16″ plotteri, tutka, keulavinssi, äänijärjestelmä. Lisäksi invertteri 12 V / 2000 W Mastervoltilla, kahdella litiumioniakulla ja kolmella AGM-akulla (yhteensä 480 Ah) takaavat riittävän tehon vakiovarusteena olevan maasähkön lisäksi.

Veneen värimaailma on erityisesti suunniteltu kuumiin olosuhteisiin, joissa lämpötila on jatkuvasti hellelukemissa. Veneen patjat ovat vaaleat ja valmistettu helppohoitoisesta Silvertex Macadamia -kankaasta. Veneen ohjauspulpetti, pöytä ja pentterin kansi ovat valkoisia auttaen pitämään lämpötilan mahdollisimman alhaisena. Vakiovarusteena olevan 70-litran jääkaapin lisäksi Gulf Edition paketti sisältää kaksi ylimääräistä vetojääkaappia (20 litraa & 30-litraa), molemmat valkoisia. T-top suojaa auringonpaahteelta ja ilmastointi auttaa pitämään veneen sisätilat viileinä.

Tervetuloa Vene 23 Båt messuille Helsinkiin 10.-19.2.!

Esittelemme Finnmaster ja Husky mallistomme Messukeskuksen hallissa 6 laituriosastolla 6d48 ja Empowered by Yamaha on viereisellä osastolla 6f48.Uutuusmallit Finnmaster T9 ST ja Finnmaster T9 ovat Suomen ensiesittelyssä ja tietysti myös Finnmaster T8, T7 ja T6, Finnmaster Pilot 8 ja Pilot 7 ja Husky R5, R6, R7 ja R8.

Finnmaster, Grandezza and Husky boats in boot Düsseldorf 2023

Finnmaster, Grandezza and Husky boats in boot Düsseldorf 2023. Boat show makes successful comeback. Over 1,500 exhibitors met with nearly 237,000 visitors from over 100 countries in 16 exhibition halls. We had world premiere of Grandezza 30 CA and Finnmaster T9 ST. 
Thank you for all the visitors, we had great time with you!

We made this video to you https://youtu.be/cNbvWqnl3js
enjoy the days again with us.

Read more >>

UUTUUS 2023: FINNMASTER T9 ST

Uusi Finnmaster T9 ST tuo veneiden toiminnallisuuden uudelle tasolle. Olemme yhdistäneet lisää monikäyttöisyyttä ja mukavuutta tuovan soft top kattorakenteen uusimpaan T-sarjan lippulaiva Finnmaster T9 malliin. Huolellisesti harkitut, suunnitellut ratkaisut sekä yksityiskohdat helpottavat veneilyä.

Lue lisää >>

Visit Finnmaster at Interboot

Welcome to Interboot Boat Show in Friedrichshafen, we are in KIBAG Marina booth B1-100! Hoist the anchor and full speed ahead: Interboot setting course for its 61st edition. Around 250 exhibitors in six halls will also be on board from September 17 to 25, 2022.

Boats on display: Finnmaster T9 & Pilot 6.

#kibagmarina #interboot #beyourownpilot #finnmasterboats

Get ready for Britain’s biggest festival of boating!

We are ready for Southampton Boat Show with Idealboat.com and Finnmaster boats – waters are waiting.

Join us for Southampton International Boat Show at Mayflower Park, Southampton from 16-25 September 2022.

Following Finnmaster models will be on display:
Finnmaster T9, T8, T7, T6, R6 & R5.

Finnmaster T9 esillä Cannesin venemessuilla

Finnmaster Boats on mukana Cannes Yachting Festival 2022 venenäyttelyssä, joka on Euroopan suurin uiva venemessu.

Vuonna 2022 Vieux Port isännöi yli 500 arvostettua uutta moottorivenettä, joiden pituus vaihtelee 5–45 metrin vedessä ja Cannesissa on viikon ajan maailman johtavien telakoiden edustajat esittelemässä uusia tuotteita.

Jälleenmyyjämme Nasta Marine SA tuo Cannesiin uudet 2023 Finnmaster T9 ja Grandezza 34 OC ja ne ovat esillä Vieux Port satamassa laiturilla QML004.

Lue lisää >>

SAMI SELIÖ JA FINNMASTER BOATS YHTEISTYÖHÖN

F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö ja suomalainen venevalmistaja Finnmaster Boats Oy ovat sopineet laajasta ja pitkästä yhteistyöstä.

– Yhteistyön avulla Finnmaster yhdistää veneenvalmistusosaamisensa Seliön sekä hänen Sharjah Teamin vahvaan kokemukseen veneistä ja niiden toimintakyvystä ääriolosuhteissa. Veneala on kasvanut Suomessa koronavuosina 20 prosenttia per vuosi. Vastaavaa kasvua ei ole alalla nähty koskaan aiemmin. Yhteistyö tuo uutta voimaa tulevaisuuden tuotekehitykseemme, toteaa Finnmaster Boats Oy:n myyntijohtaja Henri Nurminen.

– Finnmaster –veneet ovat laadukkaita ja kauniita veneitä, edelläkävijöitä joka suhteessa. Olen jo päässyt henkilökohtaisesti tutustumaan Finnmaster-mallistoon, ja hyvältä näyttää. Ratin takaa saadun kokemuksen perusteella voin sanoa, että kysymyksessä on Suomen johtava venemerkki, Seliö toteaa.

Koeajo: Finnmaster T9 – Maailman valloittaja

Vene-lehti koeajoi uuden Finnmaster T9 Day Cruiserin. T9 kerää kehuja esimerkiksi laadusta, toimivuudesta ja selkeydestä.

”Tavanomaiseen testiohjelmaan kuuluvat kiertelyt ja kaartelut, 90 asteen käännökset täydellä nopeudella osoittavat, että Finnmaster T9 on erittäin tasapainoinen vene. Se on looginen liikkeissään, seuraa valittua ajouraa moitteetta, eikä tee mitään äkkinäistä.”, kirjoittaa Ari Inkinen Vene-lehdestä.

Vene-lehden artikkelin löydät täältä.

Koeajon löydät kokonaisuudessaan Vene-lehdestä 7/2021.

Finnmaster T9

Finnmaster T9 – Suurempi. Parempi. Rohkeampi.

27.4.2021

Yhdistämällä tehoa, tilaa ja intohimoa, uusi T-sarjan lippulaiva Finnmaster T9 lisää tavoittamattomissa olevaa etumatkaa, turvallisuutta sekä vertaansa vailla olevaa veneilyn nautintoa.

Tämä tilava daycruiser sopii mainiosti aktiiviselle veneilijälle. Suuressa avotilassa on runsaasti tilaa monenlaiseen toimintaan: vesiurheiluun, seurusteluun, ruokailuun ja alakannen rauhassa myös yöpyminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Ergonomiset ajo-ominaisuudet tekevät perillä olosta toissijaista. Astu veneeseen ja olet vapaalla.

Tutustu T9 veneeseen!

360 virtuaaliesittelyssä voit astua veneeseen yhdellä klikkauksella ja katsella vaivattomasti veneen eri tiloja ja varusteita omalla kotisohvallasi.

Katso 360​​° esittely tästä >>

Finnmaster T9 – World Premiere

SAVE THE DATE – April 27th 2021 at 1 pm (Finnish time). The First Finnmaster T9 World Premiere is coming soon! Finnmaster T9, the brand new flagship of T series. Virtual livestream from Joki Turku.
T9 is Bigger. Better. Bolder.

www.livekatsomo.fi/finnmaster

Watch the video >>

Finnmaster Pilot. We lead the way.

18.1.2021

Täysin uudistunut Pilot-mallisto on nyt valmiina vesille kattavalla vakiovarustuksella. Pilot 7 ja 8 katot ja -rakenteet on täysin uusittu ja molemmissa malleissa on uusi leveä yhtenäinen kattoluukku. Kaikissa Pilot-veneissä on nyt mm. uudet vauhdikkaat teippaukset, uudelleen muotoillut ja tyylikkäät mustat kaiteet sekä valomasto, jossa on paikka tutkalle. Lisävarusteena kaikkiin Pilot-malleihin on nyt saatavana tummanharmaa runko ja katto sekä Pilot 7 -malliin runkoikkunat.

BE YOUR OWN PILOT. FOLLOW US.

18.1.2021

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa. Tiedotamme ja jaamme uutisia Facebookissa, Instagramissa kuin LinkedINissäkin ja sivuiltamme löydät lisätiedot tuotteistamme ja palveluistamme.

#finnmaster #finnmasterpilot #finnmasterhusky #motorboat #beyourownpilot

Facebook >>

Instagram >>

Youtube >>

Vimeo >>

LinkedIN >>

HUSKY BLACK EDITION 2021

15.10.2020

Kaudelle 2021 koko Husky-mallisto on saanut uuden tyylikkään ilmeen. Nyt veneiden vakiovarusteena on joustinjalalliset istuimet kuskille ja apukuskille, jalan alla miellyttävä Smart Deck -lattiapäällyste (ei Husky R5) sekä mustat pulpettien yläosat, kaiteet ja pollarit.

Husky R5 on Sami Hyypiän valinta

21.4.2020

Jalkapallolegenda Sami Hyypiälle on niin aktiiviuran aikana kuin myös sen jälkeen ollut tärkeää löytää henkilökohtaisia rentoutumiskeinoja. Perhekeskeiselle Hyypiälle Suomen luonto, raitis ilma, hiljaisuudesta nauttiminen ja kalastus ovat tuoneet vastapainoa kiireiselle elämälle. Kesällä 2019 Hyypiä valitsi mökkirantaan monipuolisen ja kestävän Husky R5 -veneen Yamahan 70hp perämoottorilla. Näppärä vene mahdollistaa liikkumisen vapauden vesillä ja rentouttavat kalastusretket niin itsekseen, kuin isän tai perheen kanssa.

Katso Hyypiän videokommentit veneestä

Sami Hyypiä X Husky R5

HUSKY R5 ALUMIINIVENEIDEN SUURVERTAILUN VOITTAJA!

5.2.2020

Husky R5 on voittanut Vene 2/2020 -lehden kotimaisten aluveneiden suurvertailun. Muut testattavat veneet olivat AMT 175 BRF, Buster X, Cross 54 BR, Falcon BR5 ja Faster 525 SC. Husky R5 oli koko joukon nopein ja taloudellisin. Se on myös rauhallisin ajettava aaltojen kasvaessa.


”Testiryhmän neuvoa antavan pisteytyksen perusteella testin voittaja on Husky R5, eikä suinkaan suurimman tehon tuoman nopeuden tai taloudellisuuden ansiosta. Husky R5 on yksinkertaisesti vene, jossa ei ole suuria puutteita tai ongelmia. Se on hyvä vene merenkäynnissä ja se on käytännöllinen vene.”

Finnmaster Husky R5 – Best of Boats 2017 -voittaja

24.11.2017

Finnmaster Husky R5 -alumiinivene voitti Best of Boats 2017 -palkinto luokassa ”Best for Beginners”. Valinnassa tuomaristo korosti Finnmaster Huskyn helppokäyttöisyyyttä ja -hoitoisuutta, selkeää tilaratkaisua, erinomaisen turvallisia ajo-ominaisuuksia ja laadukasta vastinetta rahoille.

Best of Boats Award on kansainvälinen moottoriveneiden kilpailu, jossa arvioidaan ja palkitaan vuosittain parhaat veneuutuudet muun muassa ensi-, perhe-, kala- ja urheiluveneiden luokissa.

Lue lisää Finnmaster Husky R5:sta >>

Finnmaster Husky R5

T7 – Voittaja Helsingin venemessuilla

11.2.2015

Finnmaster T7 on valittu tänään messujen retkimoottorivenesarjan voittajaksi Vene 15 Båt – messuilla Helsingissä. Valinnoissa raati kiinnitti erityisesti huomiota siihen, miten hyvin vene vastaa käyttötarkoitustaan. Valinnassa korostuvat veneen design, rakenne ja tilankäyttö, toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä uutuusarvo.

Finnmaster T7 – veneen valintaa raati perusteli näin: ”Veneen design on näyttävän tyylikäs ja vaikuttava. Finnmasterissa on omassa luokassaan kookas avotila sekä tilava kajuutta. Se on ilmeeltään uudenlainen ja laadukkaasti rakennettu.”

T8 – Voittaja Lontoon venemessuilla

13.1.2015

Arvostetun 2015 Motor Boat Awards – kilpailun voittajat julkistettiin eilen illalla Lanmark Hotellissa järjestetyssä palkintojenjako tilaisuudessa Lontoossa. Finnmaster T8 valittiin voittajaksi ’Performance & Sportsboats’ – categoriassa. Jokainen finalistiksi nimetty vene on testattu vuoden 2014 aikana englannin johtavien venelehtien; Motor Boat & Yachting tai Motor Boats Monthly toimesta.

Valintaperusteissaan tuomaristo kehui erityisesti veneen erinomaisia ajo-ominaisuuksia ja sitä, kuinka onnistuneesti veneessä on saatu yhdistettyä urheilullisuus ja käytännöllisyys. Kilpailijoihin verrattuna vene on myös erittäin käytännöllinen kaksine vuoteineen, kajuutta on erittäin valoisa ja avotila paras mitä tuomaristo on nähnyt tämän kokoluokan veneissä.