Cabin - P-serien

Cabin

P-serien

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Det vet vi allt om här i norra Skandinavien. Därför var det extra viktigt för oss att utveckla modellerna i Finnmaster P-serien. Hela idén med denna serie är nämligen att du ska slippa ta på dig flera lager kläder när du ska ta en tur över fjärden.

Finnmaster P-serien är den kompromisslösa modellserien där samtliga modeller har ett rymligt akterdäck och en stor kabin med gott om plats för nära och kära. Med höga fribord kan hela familjen röra sig fritt och framförallt tryggt ombord. Skulle du dessutom vara äventyrligt lagd kan du surra fast både surfbrädor och kajaker på taket.

Med kabinbåtarna från Finnmaster P-serien kan du även njuta av samma fördelar som öppna fritidsbåtar erbjuder. Stora sittbrunnar möjliggör att du kan göra allt från att åka ut på en fisketur till att äta en middag med familjen. När solen står som högst på dagen blir sittbrunnen dessutom en perfekt plats för sol och bad. Ifall dagen på sjön bli längre än planerat finns det bra med plats för övernattning.

Här står helt enkelt friheten i centrum. Finnmaster P-serien erbjuder dig och din familj alla de upplevelser ni längtar efter när suget efter sjön är som starkast.