Aluminiumbåtar - Bow Rider

Aluminiumbåtar

Bow Rider

Husky aluminiumbåt är ditt val när du vill utforska livet på sjön, eller när viljan att åka ännu längre ut på havet tränger sig på. Det finns många oupptäckta äventyr ute till sjöss och när du sitter vid ratten är det bara du som avgör vad du vill uppleva idag.

Lika erfaren som pigg och äventyrslysten.
I över 30 år har vi tillverkat Finnmaster glasfiberbåtar som med en trygg hand har väglett familjer till nya upplevelser. Om det är något som vi har lärt oss under alla dessa år så är det vilka funktioner som har stor betydelse när du är ute på sjön. Dessa funktioner och smarta lösningar har vi nu överfört till en serie aluminiumbåtar. Då vi började skissa på vår nya aluminiumbåtserie var egenskaper som pålitlig, trygg, uthållig och slitstark de viktigaste. Samma karaktärsdrag som kännetecknar hunden Husky – därav namnet Husky.

En riktig atlet. Oavsett väderlek.
Husky aluminiumbåtar följer självklart vårt välkända Smart Design-koncept. Vi har satsat på att bygga ett perfekt fördäck, suveräna utrymmen och en förarmiljö i världsklass samt den bästa komforten för alla ombord. För att Husky aluminiumbåtar ska gå perfekt i både lugn som hård sjö har aluminiumskroven dessutom tagits fram i samarbete med några av de bästa finska båtkonstruktörerna.

Allt sammantaget innebär att Husky aluminiumbåt kommer leda dig till nya oförglömliga upplevelser. Oavsett om det är en av de första krispiga vårdagarna med hård sjögång eller några av de sista soliga höstdagarna innan isen lägger sig.