Alumiiniveneet - Bow Rider

Alumiiniveneet

Bow Rider

Finnmaster Husky -alumiinivene on valintasi, kun haluat kokeilla merimiehen elämää tai palat halusta ajaa aavoilla ulapoilla. Merellä on tarjolla monenlaisia seikkailuja, ja veneen ohjaamossa voit itse päättää, mihin tänään otat kurssin.

Kokenut, terhakka ja aina valmis seikkailuun.
Lasikuituveneemme ovat jo yli 25 vuoden ajan tarjonneet perheille turvallisesti uusia elämyksiä. Näiden vuosien aikana olemme oppineet ainakin sen, mitkä ominaisuudet ovat vesillä tarpeellisia. Niiden ja muiden älykkäiden ratkaisujen pohjalta olemme nyt luoneet alumiiniveneiden tuoteperheen. Kun aloimme hahmotella uutta tuoteperhettä, tärkeysjärjestyksessä ylimpänä olivat luotettavuus, turvallisuus ja kestävyys. Samat luonteenpiirteet ovat ominaisia Husky-koirarodulle, jolta Finnmaster Husky sai nimensä.

Aito atleetti. Säässä kuin säässä.
Kuten arvata saattaa, Finnmaster Husky noudattaa tunnettua Smart Design -konseptiamme. Halusimme siihen täydellisen keulakannen, avarat tilat ja maailmanluokan ohjaamon ja halusimme tehdä siitä myös mahdollisimman mukavan kaikille matkustajille. Jotta Finnmaster Husky taittaisi matkaa sujuvasti niin tyynellä säällä kuin ankarammassa merenkäynnissä, rungon ominaisuuksia on hiottu yhteistyössä Suomen eturivin venesuunnittelijoiden kanssa.

Niinpä Finnmaster Husky kannattelee sinut uusiin, unohtumattomiin elämyksiin huolimatta siitä, lähdetkö vesille reippaassa kevätaallokossa vai syksyn viimeisinä auringon kultaamina päivinä.